Història

Dins d'una vil·la romana de caire agrícola situada a Can Fatjó, a la zona de Can Ramoneda s'hi van trobar materials ceràmics i unes rodes de molí que mostren indicis d'un dens poblament rural. La primera notícia documentada sobre aquest terreny data del 1187.

A l'edat mitjana era conegut com el Mas Clapers. El 1473 la filla de l'hereu Antoni Clapers, Eulàlia Estevana va contraure matrimoni amb Antoni Ramoneda. El pubill Antoni Ramoneda va exercir el càrrec de batlle de Rubí els anys 1488, 1503 i 1512 i el seu fill Bartomeu, el 1521.

Les seves terres es van omplir de vinyes al llarg del segle XIX, però la plaga coneguda com la cendrosa s'hi va estendre entre els anys 1855 i 1877. El 1887, quan es va celebrar l'exposició estatal de Madrid, Joan Ramoneda va presentar el seu vi i va guanyar una medalla de bronze i l'any següent a l'exposició universal de Barcelona, un diploma i medalla d'or. El 1895 gran part de la vinya va ser destruïda per la fil·loxera.

Actualment la Masia ha estat restaurada i es troba al vostre abast per a tota mena d'esdeveniments i celebracions.

L'espai

Aprofiteu les instal·lacions per fer dels vostres esdeveniments una data per recordar.

A la Masia disposem de:

 • Saló-menjador amb capacitat per a 100 persones, climatitzat.
 • Pati ampli de més de 265 m² per menjar a l'aire lliure.
 • Cuina per preparar càterings, menjars ja cuinats o àpats freds.
 • 2 barbacoes d'obra per fer menjars a la brasa.
 • Zona enjardinada.
 • Pàrquing ampli.

L'espai està adaptat per a discapacitats.

Serveis

 • Degut a la situació de la masia, us garantim tranquil·litat i la més absoluta privacitat. (En cap cas haureu de compartir l'espai)
 • Us podem proporcionar el càtering i el servei si s'escau.
 • Disposem de taules i cadires.
 • En el cas que us feu càrrec de l'àpat, disposareu de neveres.
 • Si el que voleu és fer una calçotada, tenim calçots de collita pròpia.
 • Si el que voleu és fer una reunió d’empresa o presentació, disposem de conexió WiFi i projector.
 • Hi ha un aparcament ampli i gratuït.

Si us cal qualsevol altre servei, sempre podeu consultar-nos, estem oberts a altres tipus demandes i suggeriments.

Contacte/Reserva

Si ens voleu fer algun tipus de consulta, ompliu el següent formulari:

Per concretar la reserva, truqueu al
Telèfon 93 697 98 60 · Mòbil 686 79 18 14

Com arribar

Paral·lelament a la Riera transcorre el carrer Can Claveri. En la confluència d'aquest i el Cami de l'Ermita de Sant Muç se situa l'antic pont que passa pel damunt de les vies de la línea de ferrocarril Barcelona-Terrassa.

Cal seguir per damunt del pont el Camí de l'Ermita de Sant Muç i aproximadament a 500 metres es troba el conjunt d'edificis que formen el complex de Can Ramoneda, al marge esquerre del camí en direcció a l'ermita.

Camí de Sant Muç, s/n
08191 Rubí

Avís legal

Aquest web és propietat de PROMOCIONS RAMFER 03, S.L. (en endavant RAMFER).

Copyright MASIA CAN RAMONEDA tots els drets reservats.

El contingut d'aquest Web (incloent, però no limitant-se a, textos, imatges, components d'àudio i vídeo) està protegit per la Llei de la Propietat Intel·lectual.

La distribució, modificació, transmissió, còpia, o qualsevol utilització dels continguts del Web amb finalitats públiques o comercials, sense l'autorització de RAMFER és una infracció penalitzada per la legislació vigent.

RAMFER declina la responsabilitat derivada d'una mala utilització dels continguts i es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al web i limitar o no permetre l'accés a aquesta informació de manera temporal o definitiva.

La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en data de la seva última actualització i ha d'estar considerada com una informació orientadora per l'usuari, relativa als productes i serveis i a altres informacions addicionals.

RAMFER declina la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquesta pàgina web i, per tant, no elaborada per RAMFER o no publicada amb el seu nom, especialment declina la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de tercers connectades mitjançant enllaços (links), a les pàgines web de MASIA CAN RAMONEDA.

Política de privacitat

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de Dades de Caràcter personal i, la normativa que la desenvolupa, les dades personals facilitades pels interessats seran incloses en un fitxer, inscrit al Registre General de l’Agència de Protecció de Dades, essent RAMFER el responsable del mateix.

Les esmentades dades, en cap cas seran cedides o comunicades a terceres empreses.

RAMFER com a responsable del fitxer i encarregat del seu tractament ha elaborat la seva normativa de seguretat de conformitat al que disposa el Reglament 994/1999 de mesures de seguretat de fitxers automatitzats, amb la finalitat de garantir l’absoluta confidencialitat en l’amagatzament i tractament de les dades personals, vigilant el manteniment del deure de secret de la informació i evitant l’accés a tercers no autoritzats.

La recollida i amagatzament de les dades personals dels usuaris té com a finalitat la de ser utilitzades exclusivament per respondre a les sollicituds d’informació, seguiment comercial, finalitat estadística i amb la finalitat que pugui rebre informació publicitària sobre les activitats, productes, serveis, ofertes o futures promocions.

L’usuari podrà exercir en qualsevol moment i de manera gratuïta els drets d’accés, rectificació, cancellació mitjançant l’enviament del formulari de contacte apropiat o bé mitjançant comunicació escrita al domicili social especificat més avall.

PROMOCIONS RAMFER, S.L.
CIF: B63448773
Camí de Sant Muç, s/n, 08191 Rubí
Tel. 93 697 98 60, Mòb. 686 79 18 14
e-mail: